CFD lanceert promotiedienst Huizenlinks.nl

0

Met de dienst Huizenlinks.nl biedt branchevereniging CFD het intermediair een verdienmodel aan waarbij de adviseur de klant helpt met het verkopen van of het vinden van een woning. Om de verkoop te bevorderen maakt de dienst gebruik van het netwerk van het intermediair.

CFD: “Met Huizenlinks.nl kun jij je als intermediair positief onderscheiden door jouw klant te helpen met het verkopen of met het vinden van een woning. De klant boort hiermee een uniek netwerk van duizenden intermediairs en hun klanten en netwerken aan. Het bereik van hun woningadvertentie wordt daardoor sterk vergroot bij een groep professionals die dagelijks te maken hebben met klanten die willen verhuizen.”

Bij voldoende interesse voor deze dienst zal CFD ook promotiematerialen laten ontwikkelen die adviseurs kunnen gebruiken om Huizenlinks.nl extra onder de aandacht te brengen.

Oktober probeermaand

CFD rekent het intermediair een aan de consument door te rekenen adviesprijs van 125 euro voor per plaatsing. Niet CFD-leden kopen die plaatsing in voor 97,50 euro, leden betalen 75 euro. Deze kosten zijn eenmalig, ongeacht hoe lang de woning te koop staat op Huizenlinks.nl. Gedurende de maand oktober brengt Huizenlinks.nl geen kosten in rekening bij het intermediair voor plaatsing van een link.

Woningzoekenden die nog geen onafhankelijk financieel adviseur hebben, worden op Huizenlinks.nl doorverwezen naar FinZeker.nl, het platform dat door CFD is opgezet om consumenten met onafhankelijke intermediairs in contact te brengen.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.