Centraal Beheer verklaart hypotheekadviseurs de liefde

0

Een Valentijnsactie van de Thuis Hypotheek, waarin Centraal Beheer anoniem de liefde verklaarde aan aangesloten hypotheekadviseurs, heeft voor flink wat reacties gezorgd; van boze echtgenoten tot bezorgde dochters en partners.

De adviseurs ontvingen gisteren een persoonlijke, maar anonieme kaart met liefdesverklaringen waarbij het niet direct duidelijk was dat het een zakelijke uiting betrof. De actie zorgde voor behoorlijk wat reuring. Marcel de Wit (foto), Manager intermediaire regie van Centraal Beheer: “De hele dag heeft de telefoon roodgloeiend gestaan. Ik heb ruim 220 telefoontjes gekregen met de meest uiteenlopende reacties. Dat liep van boze echtgenoten tot bezorgde dochters en partners. Gelukkig hebben we met uitleg telefonisch telkens argwaan weg kunnen nemen en zagen ook de partners er de humor wel van in.”

Met de actie wil Centraal Beheer vooral de aandacht vestigen op het gezamenlijke karakter van de Thuis Hypotheek. Het is inmiddels het tweede jaar dat de Thuis Hypotheek uitpakt met de actie. Angela Eijlander, manager hypotheken: “Vorig jaar zijn we klein begonnen. Er werd vorig jaar echter zo enthousiast gereageerd dat we besloten het dit jaar grootser aan te pakken.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.