Bianca Zomerhuis nieuwe CEO Obvion

0

Bianca Zomerhuis, sinds 1 juni 2020 werkzaam als COO bij Obvion, volgt de vertrekkende CEO Carlo van Kemenade op. De benoeming is nog onder voorbehoud van goedkeuring door de AFM. Van Kemenade gaat met ingang van 14 februari 2022 aan de slag als CEO bij DLL.

Voordat Zomerhuis in 2020 bij Obvion kwam was zij directeur Vermogensmanagement bij Rabobank en directielid van het Specialistenteam Gelderland-Zuid. Daarvoor heeft zij directiefuncties bekleed binnen diverse lokale banken van Rabobank, waaronder directeur Private Banking & Particulieren en statutair directievoorzitter a.i. bij Rabobank Rijk van Nijmegen. Als COO bij Obvion stuurt zij momenteel het Service Center Wonen aan, het ‘epicentrum’ voor de adviseurs en klanten van Obvion. In deze functie maakte zij al onderdeel uit van de Management Board van Obvion.

Zomerhuis: “In het COO-domein heb ik veel opgestoken over de primaire processen binnen ons bedrijf. Vanuit de Management Board heb ik Obvion in de volle breedte leren kennen en meebestuurd.”

Doorbouwen op stevig fundament

Mariëlle Lichtenberg, Voorzitter van de Raad van Commissarissen van Obvion en Lid van de Groepsdirectie van Rabobank: “Met de benoeming van Bianca hebben we een waardige opvolger gevonden voor Carlo van Kemenade. Met haar ruime ervaring binnen de huidige Management Board van Obvion en binnen de verschillende onderdelen van de Rabobank bouwt zij door op het stevige fundament wat er staat. Daarmee wordt het bedrijf verder gebracht voor de klant, medewerker en de adviseur.”

Carlo van Kemenade, CEO van Obvion, keert terug naar DLL

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.