Beïnvloed uw toekomst tijdens HypoVak 2018

0

HypoVak viert dit jaar een jubileum: zij is al 15 jaar een begrip voor hypotheekprofessional! Daarom is dit jaar gekozen voor een geheel nieuw en eigentijdse opzet van het evenement op een nieuwe locatie. Hoofdsponsors van deze HypoVak jubileumeditie zijn ING en CMIS Franchise.

De officiële aftrap van HypoVak 2018 vindt plaats op een eigentijdse catwalk die onderdeel uitmaakt van de grote beursvloer van Expo Houten. Hier worden interviews afgenomen, talkshows gehouden, debatten gevoerd en diverse key-notes geven er een inleiding op hun verdiepende masterclass. Die masterclasses worden gegeven tijdens de HypoVak Conference: een serie hoogwaardige masterclasses met inspirerende sprekers, geselecteerd door de redactie van InFinance. Naast de HypoVak Conference wordt de hypotheekadviseur een brede keuze aan masterclasses aangeboden, die de hypotheekprofessional de nodige verdieping geeft op actuele onderwerpen.

Beïnvloed uw toekomst

Thema dit jaar is: Beïnvloed uw toekomst door nu de juiste conclusies te trekken. De combinatie van een inspirerende beurs, informatieve plenaire sessies, talkshows, educatieve masterclasses en de uitgelezen kans om te netwerken garandeert elk jaar weer een bijzondere dag. Ook dit jaar zullen de InFinance Gouden Lotus Awards uitgereikt worden aan bedrijven die door de markt zelf als beste verkozen zijn.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.