BAE, FlexFront en Voogd & Voogd genomineerd voor Gouden Lotus Award

0

In de categorie Serviceprovider zijn BAE-Groep, FlexFront en Voogd & Voogd door hun businesspartners – middels het multimediale platform InFinance en de Hypotheek Business Club – genomineerd voor een Gouden Lotus Award Hypotheekmarkt.

De Gouden Lotus Awards, een initiatief van het vakblad InFinance en Hypotheek Business Club, worden dit jaar voor de eerste keer uitgereikt. Er zijn zes Award-categorieën: Hypotheekverstrekker, Franchiseketen, Kredietverlener, Serviceprovider, Woonverzekeraar en Innovatie.

De genomineerden

Deelnemers aan het onderzoek omschrijven FlexFront als persoonlijk, vernieuwend, deskundig en klantgericht. Ook de betrokkenheid van de mensen en snelheid van de processen krijgen een hoge waardering. Voogd & Voogd wordt gezien als dé innovatieve serviceprovider van dit moment en het meest future proof. De hoeveelheid administratieve zaken die de adviseur uit handen wordt genomen, is een ander veelgenoemd pluspunt dat aan Voogd & Voogd wordt toegeschreven.

BAE-Groep wordt opvallend goed beoordeeld als partij met de beste mix tussen digitalisering en persoonlijk contact. Stemmers zijn veelal zelf aangesloten bij het samenwerkingsverband van en voor assurantieadviseurs en geven dan ook aan hun keuze vanuit eigen ervaring te kunnen bevestigen.

Uitreiking tijdens HypoVak

De uitreiking van de awards voor best presterende intermediaire businesspartners en het meest innovatieve product of dienstverlening (aan intermediair en consument) op het gebied van wonen, vindt plaats op dinsdag 31 mei tijdens het plenaire middagprogramma van HypoVak in NBC Nieuwegein.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.