Automatische schadebehandeling CED

0

CED heeft de add-on ‘Connect Portal’ toegevoegd aan CED Connect. Een self-service portal waar een verzekerde of intermediair zelf een schade kan melden en het verloop van de schadeafhandeling kan volgen.

CED Connect is het platform van CED voor digitale schadebehandeling. Alles wat geautomatiseerd kan worden, wordt via dit platform geautomatiseerd. CED noemt het zelf de nieuwe standaard voor iedereen met een schaderegelingsbevoegdheid. Ditzo en RISK Verzekeringen werken er mee.

Persoonlijk digitaal

Pieter Jans, operationeel manager CED Connect: “De verzekerde wordt binnen de Connect Portal direct geïdentificeerd. Dat betekent dat hij niet langer zelf zijn polisnummer hoeft op te zoeken of zelf hoeft te bedenken onder welke verzekering de schade valt. Maar Connect Portal biedt ook extra service. Gaat het om een schade aan de inboedel, dan kan de verzekerde zelf een waardebepaling uitvoeren. En bij een schade aan de auto geeft Connect Portal aan wat de gevolgen zijn van een claim voor de premiekorting: is claimen wel of niet voordelig? Daarmee nemen de schadebehandelaar veel werk uit handen.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.