ALS-magazine voor Tim, Monique en alle anderen

0

Vandaag viel bij de abonnees van InFinance een bijzondere e-InFinance in de mailbox. Een magazine waarvan de gehele opbrengst naar Stichting ALS Nederland gaat en dit jaar een co-productie is van InFinance, VVP en Team Nationale Waarborg. Vele branchepartijen hebben ook dit jaar weer een pagina gedoneerd om ALS de wereld uit te krijgen. Geef deze speciale uitgave dan ook de aandacht die het verdient.

“Op deze momenten zijn wij mensen zo mooi, zo krachtig en kunnen we ook zo veel bereiken!”

Op zaterdag 27 augustus duikt een team met bijna veertig bekende en minder bekende namen uit onze branche de Loosdrechtse Plassen in om ‘voor Tim, Monique en alle anderen’ een zwemtocht van twee kilometer af te leggen. Zij hopen daarmee zo veel mogelijk geld op te halen voor Stichting ALS Nederland. Dat was ook het doel van dit magazine, dit jaar een co-productie van InFinance, VVP en Team Nationale Waarborg. Een doel dat we dankzij de deelname van vele branchepartijen in alle opzichten hebben bereikt. Sponsoren, bedankt!

ALS staat voor amyotrofische laterale sclerose. Een moeilijke term voor een keiharde realiteit: na de eerste symptomen leven patiënten gemiddeld nog drie tot vijf jaar. Er is nog altijd veel wetenschappelijk onderzoek nodig om de oorzaak van ALS en een behandeling hiervoor te vinden. In deze speciale editie vertellen de mensen van het ALS Centrum hierover. Ook krijg je een indruk van de Tour du ALS die Team Nationale Waarborg op 9 juni wandelend en op de fiets heeft volbracht. Dit jaar was – naast Tim en al die andere mensen met de diagnose ALS – vooral ook deelnemer Monique van den Hoorn van Zeevat Hypotheken & Verzekeringen een grote motivator voor de deelnemers. Monique is pas 34 jaar en heeft ALS. Zij vertelt in deze editie hoe het nu met haar is, ruim een jaar nadat zij kreeg te horen: ‘U heeft de spierziekte Primaire laterale sclerose (PLS)’.

Geef deze speciale uitgave van InFinance en VVP de aandacht die het verdient. Een donatie aan het zwemteam ‘Wij duiken er weer in voor Tim en alle anderen’ zou natuurlijk heel fijn zijn. Ook jouw aanmoediging op zaterdag 27 augustus kunnen de deelnemers goed gebruiken, zie hiervoor de uitnodiging. Je kunt dan meteen een bod doen op een van de mooie veilingitems.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.