Aanvullend inkomensproduct Nedasco

0

Serviceprovider Nedasco introduceert een nieuw aanvullend inkomensproduct: de Samen Beter Verzekering, met Anker als risicodrager.

De nieuwe Samen Beter Verzekering is een bedrijfsgezondheidsverzekering die de werkgever kan aanvragen voor zijn werknemers. Marco Pos, manager inkomen bij Nedasco: “Werkgevers zijn in toenemende mate financieel verantwoordelijk voor het ziekteverzuim van werknemers. De Samen Beter Verzekering is een aanvulling op de ziekteverzuimverzekering en biedt zorg aan werknemers. Met deze verzekering kunnen werkgevers ervoor zorgen dat werknemers fit en vitaal blijven en maakt de werkgever geen extra kosten voor eventuele zieke werknemers. Als inkomenspartner wil Nedasco ondersteuning bieden bij het voorkomen van hoge verzuimkosten.”

Uitgebreide dekking

Pos: “Juist de vergoedingen voor fysiotherapie, preventie en gezinshulp in combinatie met een scherpe premie maken deze verzekering interessant. Vanaf 9,01 euro (premie 2018) per medewerker per maand zorgt een werkgever er al voor dat zijn personeel gebruik kan maken van fysiotherapie en psychologische hulp. Daarnaast kunnen ze gebruikmaken van cursussen die een gezonde leefstijl bevorderen.”

Offerte- en aanvraagtool

Adviseurs kunnen de Samen Beter Verzekering het hele jaar door afsluiten en hoeven niet te wachten tot het einde van het jaar. Berekenen, aanvragen en offreren kan via de Nedasco Inkomentool. De tool is te raadplegen via het extranet van Nedasco.

 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.