Nedasco verkrijgt volmacht cyberverzekering Hiscox

0

Hiscox heeft Nedasco volmacht verleend op haar cyberverzekering. Ook voor de beroeps- en bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering van Hiscox krijgt Nedasco volmacht.

94% van de Nederlandse bedrijven heeft het afgelopen jaar een poging tot ransomware-aanval meegemaakt. Hiervan was 76% succesvol. Het is dus niet de vraag of je geraakt wordt, maar eerder wannéér je geraakt wordt. CyberClear by Hiscox is een cyber & data risks-verzekering die de gevolgen dekt van hacking, systeeminbraak, verloren data, gegevensdiefstal en andere vormen van cybercrime. Ook als die zijn ontstaan na een menselijke vergissing. Bijvoorbeeld omdat een medewerker onbedoeld een inbreuk veroorzaakt. De dekking voor cyber bestaat uit een standaarddekking, aan te vullen met een tweetal losse bedrijfsschadedekkingen.

Beroeps- en bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering

De beroepsaansprakelijkheid geldt voor vier beroepsgroepen: Management consultancy, informatie- en communicatietechnologie ondernemingen & professionals. PR, marketing, reclame & communicatieondernemingen en specifieke beroepen zoals docent, tolk, incassobureau of vinoloog. Binnen de beroepsaansprakelijkheid is het ook mogelijk een cyberdekking af te sluiten.

Aanvulling

Aris Ruitenbeek, directeur Volmachten & Operations: “Nedasco had nog geen volmacht voor een cyberverzekering. Wij zijn erg verheugd dat Hiscox ons volmacht verleent. De cybervolmacht is een mooie aanvulling op ons productaanbod. En de verbreding van ons assortiment aansprakelijkheidsverzekeringen leidt tot meer keuzemogelijkheden voor onze intermediairs.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.