Driekleur koppelt met Postex

0

Driekleur verzekeringen is gestart met digitale postverzending via het Postex-cloudplatform. De intermediair is de eerste gebruiker van Unit4 Scenario Assurantie (Dias) die deze koppeling met Postex heeft gerealiseerd.

Driekleur en Postex vonden het belangrijk om binnen het project naast de ontvanger (eindklant) ook de verzender (medewerker) centraal te stellen. Het uitgangspunt daarbij is geweest om zo min mogelijk aanpassingen te doen aan bestaande processen.

De combinatie van enerzijds een digitaal afleverproces en anderzijds het gemak van iDEAL-betaalverzoeken, was een minimale vereiste. Daarnaast moest de klantbeleving optimaal blijven, dus de ‘look en feel’ van Driekleur en haar vestigingen heeft een prominente plaats gekregen. Tevens is de wens voor optimalisering van de klantcommunicatie en STP-verwerking met Postex ingevuld.

Het implementatietraject ging in nauw overleg met de stuurgroep ERP binnen Unit4. Op de foto staan afgebeeld van links naar rechts: Coen Sterk (projectleider Postex), Jeroen Admiraal (directeur Driekleur) en Hans de Wit (Sales Manager Postex).

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.