Webinar: Haal meer uit de maximale hypotheekberekening

0

Voor iedereen gelden dezelfde hypotheeknormen. Toch is het mogelijk om in eenzelfde situatie een andere maximale hypotheek voor dezelfde klant te krijgen. Harrie-Jan van Nunen laat morgen in een webinar zien hoe je de maximale hypotheekberekening kunt optimaliseren.

Tijdens het webinar op donderdag 8 augustus laat Van Nunen, directeur VCN HypotheekService, aan de hand van een aantal casussen zien hoe je slim gebruik kunt maken van de mogelijkheden van de maximale hypotheekberekening. Adviseurs kunnen zich nog steeds aanmelden voor de complete webinarserie van de HBC en VCN Summerschool, bestaande uit vier webinars.

Tim Chengadu (voorzitter Hypotheek Business Club) en Van Nunen nodigen u bij deze van harte uit.

Gratis deelname

Voor VIP-leden van Hypotheek Business Club en de aangesloten kantoren van VCN HypotheekService is inschrijven gratis! Beide groepen zijn hierover afzonderlijk per geïnformeerd per mail. Basisleden van HBC en andere geïnteresseerde adviseurs kunnen deelnemen aan de Summerschool tegen een eenmalige betaling van slechts 50 euro voor de hele serie webinars.

Aanmelden voor de Summerschool kan hier.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.