De Nederlandse verbreedt distributiekanaal

0

Twee maanden na haar lancering heeft hypotheeklabel De Nederlandse haar distributie verbreed door een samenwerking aan te gaan met adviesbureau voor financieringen Barlavento.

Begin januari presenteerde De Nederlandse zich als nieuwe geldverstrekker op de markt van hypotheken voor professionele beleggers. Tot nu toe was De Nederlandse alleen beschikbaar via de adviseurs van beleggingspanden-financiering.nl.

In de afgelopen periode heeft het hypotheeklabel vooral veel praktijkervaring opgedaan met haar systemen en processen. Nu is het klaar voor de volgende stap met een verbreding van de distributie. Vanuit Utrecht regelt Barlavento betaalbare en passende financieringen voor ondernemers. Met het haar website financiering-regelen.nl richten zij zich op de Buy To Let markt. Op de foto wordt de samenwerking beklonken. Van links naar rechts: Boudewijn Joosen (Barlavento), Nicole Vianen (De Nederlandse) en Diederik de Meester (Barlavento).

De Nederlandse zal de komende periode samen gaan werken met meerdere gespecialiseerde adviesorganisaties.

Professionele vastgoedbelegger

De hypotheek van De Nederlandse is er voor de professionele vastgoedbelegger die al minimaal drie panden verhuurt of op korte termijn zal gaan verhuren. De maximale verstrekking is 80% van de marktwaarde in verhuurde staat, met een maximale hoofdsom per onderpand van 2.000.000 euro en maximaal 5.000.000 euro per leningnemer. Tulp Group is het moederbedrijf van De Nederlandse en van Tulp Hypotheken.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.