Morgen is het zo ver: de BeleggersFair

0

Morgen is het zo ver: de BeleggersFair 2016. Momenteel is de organisatie druk bezig met het opbouwen van de verschillende podia, activiteiten en de beursvloer. Maar zoals u aan de entreewall van de RAI Amsterdam kunt zien zijn u en/of uw klanten morgen vanaf 9.00 uur van harte welkom!

Of u nu komt voor de Gouden Tips, een goed gesprek met een van uw duizenden mede-beleggers, of voor de goedgevulde beursvloer, u vindt het morgen allemaal in de RAI Amsterdam.

Tijdens drie plenaire sessies geven experts antwoord op drie vragen die nu sterk leven bij beleggers. Exclusief voor de bezoekers van de BeleggersFair geven verschillende beursgoeroes hun beste tips prijs. Ook is er ruimte voor opinie en debat in de talkshow op de beursvloer.

Ook is er wat lichter ‘infotainment’ te vinden. Op de beursvloer gaan twee handelaren live handelen. Dat doen ze met echt geld en voor hun eigen rekening. Daarnaast zijn er prijzen te winnen op de BeleggersFair. Zo is er de BeleggersQuiz onder leiding van Jort Kelder én krijgt iedere bezoeker de kans om de AEX-slotkoers van 25 november te raden.

U kunt hier nog tickets bestellen voor de BeleggersFair.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.