‘Ervaren krachten’ aan de slag bij team Business Services Aon

0

Met ingang van 1 september is Leidy Timmerman (afbeelding links) benoemd tot Industry Director Business Services bij Aon Nederland. Het team Business Services wordt ook aangevuld met Marjolein van der Stad, die is gestart als Client Director.

In haar nieuwe functie stuurt Timmerman het team Business Services aan dat zich richt op een breed scala aan (zakelijke) dienstverleners waaronder de facilitaire dienstverlening, uitzendbranche, ICT, consultancy, media, leisure & entertainment. Het team biedt bedrijven dienstverlening op het gebied van risico, pensioen- en gezondheidsoplossingen.

Timmerman werkt sinds 2021 weer bij Aon. Daarvoor was zij onderdeel van het Corporate Insurance Management Team van Unilever. Eerder werkte zij tussen 2005 en 2015 voor Aon, onder andere in Australië. Timmerman heeft ruime ervaring met IT-oplossingen en digitalisering, in combinatie met risico- en verzekeringsmanagement binnen een grote corporate organisatie.

Marjolein van der Stad

‘Ervaren krachten’ aan de slag bij team Business Services Aon

Marjolein van der Stad

Om het team Business Services verder te versterken start ook Marjolein van der Stad als Client Director in dit team. Van der Stad maakt de overstap vanuit Howden Insurance Brokers, nadat ook zij eerder zeventien jaar voor Aon en haar rechtsvoorgangers heeft gewerkt.

Pieter Dijkstra, Managing Director Public & Business Services and Construction, is blij met de versterking van het team: “Bedrijven binnen de zakelijke dienstverlening hebben te maken met grote veranderingen, zoals digitalisering, cyberrisico’s, globalisering en het aantrekken en behouden van talent. Leidy en Marjolein zijn twee zeer ervaren krachten die onze relaties in deze doelgroep hierbij uitstekend kunnen ondersteunen.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.