Waar kan de zzp’er terecht voor zijn hypotheek?

0

Bij welke banken kun je als zzp’er het beste terecht voor een hypotheek? Wie financiert de startend ondernemer? En hoe pak je dit het beste aan? Harrie-Jan van Nunen MFP, directeur van De Financiële Makelaar en Het Bemiddelingsloket, geeft de antwoorden morgen tijdens de HBS-lunchbreak. Het webinar start 11 april om 12 uur.

Hypotheken en zelfstandig ondernemers: een lastige combinatie? Ruim 16% van de beroepsbevolking is ondernemer. Driekwart hiervan is ZZP-er. Het aandeel neemt de komende jaren verder toe. Inmiddels is bij 1 op de 10 hypotheekaanvragen een ZZP-er hoofdkostwinner. Steeds vaker een startend ondernemer.

Direct aan de slag

In deze masterclass, georganiseerd door de Hypotheek Business Club, staat de praktijk centraal. Van Nuenen geeft inzicht in de voorwaarden en normen van verschillende banken. En hij geeft de hypotheekadviseur handvatten die hij direct in de praktijk kan brengen. Gratis inschrijven voor hypotheekadviseurs.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.