Woonadviseur lanceert online profiel voor intermediairs

0

Maurits Grosfeld en Berry van Vark lanceerden afgelopen donderdag op Hypovak Woonadviseur (woonadviseur.nl), een innovatief platform dat het intermediair omvormt tot een online profiel, volledig in lijn met hun eigen huisstijl.

“Het doel van Woonadviseur is een verbreding van de dienstverlening van het intermediair voor alles rondom wonen, beginnend bij een verbeterde zichtbaarheid en vindbaarheid in zoekmachines zoals Google, met gratis leadgeneratie voor hypotheekadviseurs”, zeggen de initiatiefnemers. “Als vertrouwenspersoon van klanten gaat een woonadviseur verder dan het geven van hypotheekadvies. Hij/zij begeleidt klanten ook bij de aankoop van hun nieuwe huis, waarbij, eventueel, het oude huis direct verkocht kan worden onder de naam en uitstraling van het intermediair als woonadviseur. Begeleiding bij bezichtigingen kan extra inkomsten genereren. Is er al een samenwerking met een makelaar? Dan kan deze gekoppeld worden.”

Backoffice

“Het backofficeteam neemt de volledige administratieve last van de aanvullende woondiensten op zich en biedt, optioneel, een landelijk dekkend makelaarsnetwerk om woonadviseurs volledig te ontzorgen”, zeggen Grosfeld en Van Vark. “Naast leadgeneratie voor hypotheekadvies, aankoopbegeleiding en verkoopbegeleiding bieden we ook andere optionele diensten zoals taxaties, bouwkundige keuringen en energielabels. Binnenkort worden ook koppelingen gerealiseerd voor verduurzamingsadvies en leadgeneratie voor verzekeringen.”

Korting

“Woonadviseur is ontworpen voor zowel de drukke adviseur die klanten simpelweg naar hun eigen online profiel op woonadviseur.nl kan verwijzen, als voor de beschikbare adviseur die met extra deeldiensten zijn inkomsten nog meer kan vergroten. Een samenwerking met Woonadviseur levert de adviseur 1.000 tot 3.000 euro extra per klant op”, aldus Grosfeld en Van Vark. “Om deelname aantrekkelijk te maken ontvangen intermediairs die bij Hypovak aanwezig zijn geweest en zich bij Woonadviseur aansluiten vóór het einde van de maand oktober een korting van 50% op het abonnement gedurende het eerste jaar.”

 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.