Winfried van Holland CTO bij CCS

0

CCS heeft Winfried van Holland (foto) benoemd tot Chief Technology Officer (CTO). In deze rol is hij verantwoordelijk voor zowel Development als Operations.

“De focus van Van Holland zal liggen op het verder uitbouwen van het Digital Insurance Platform. Daarbij is veel aandacht voor het creëren van een state-of-the-art DevOps organisatie met bijbehorende certificeringen om klanten een veilige en ‘seamless’ PaaS/SaaS oplossing te leveren”, zegt CEO Max Speur.

Innovatie

“Data vrij beschikbaar maken en het regisseren van bedrijfsprocessen vanuit een centraal platform waarmee je innovatie versnelt, zijn de speerpunten van ons Digital Insurance Platform. Van Holland heeft de uitdagende rol om ons platform uit te breiden zodat onze klanten hun digitale transformatie kunnen versnellen en klaar zijn voor embedded en realtime connected insurance”, aldus Speur.

Carrière

Van Holland komt van de Iddink Group, waar hij als CTO verantwoordelijk was voor de DevOps van diverse high volume schoolinformatiesystemen voor leerlingen, ouders, docenten en schoolbesturen. Hij is al 25 jaar actief bij internationale softwarebedrijven in diverse verantwoordelijkheden. Hij is gepromoveerd aan de TU Delft in de informatica.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.