VLC & Partners neemt meerderheidsbelang in Bielderman Koetsier

0

VLC & Partners, gespecialiseerd in risicomanagement, neemt een meerderheidsbelang in assurantiekantoor Bielderman Koetsier uit Barneveld. Het kantoor wordt onder dezelfde naam en op dezelfde locatie voortgezet. Bielderman Koetsier is specialist in schadeverzekeringen, employee benefits, pensioenen en hypotheken.

Jan Bielderman: “Als organisatie moeten we blijven anticiperen op de veranderende markt. We hebben in VLC & Partners een stevige partner gevonden die het mogelijk maakt om ook in de toekomst die deskundige en persoonlijke adviespartner te zijn voor onze relaties. Samen kunnen we sneller innoveren, meer expertise bieden aan onze relaties en onze inkoopkracht richting verzekeraars versterken.”

Versterking

Lando te Molder, algemeen directeur VLC & Partners: “We hebben ons de afgelopen jaren versterkt met enkele gespecialiseerde kantoren op het gebied van risicomanagement en employee benefits. Bedrijven met een sterk profiel in hun regio, veel expertise op hun vakgebieden of binnen een specifieke sector. Samenwerking met gespecialiseerde kantoren, gecombineerd met een hoog serviceniveau en vergaande digitalisering, leidt tot een aantrekkelijke propositie voor het professionele mkb en de mid-corporate markt.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.