Vision Value partner van Faster Forward

0

Vision Value Business gaat intensief samenwerken met Faster Forward. Vanaf 1 december biedt Vision Value complete CRM-oplossingen voor financieel dienstverleners, ontwikkeld door Faster Forward.

“We zochten naar een innovatieve businesspartner die werk- en klantprocessen automatiseert door middel van workflows”, zegt Arno Groot Koerkamp van Vision Value. “Faster Forward bleek de enige softwareleverancier in Nederland die al zo ver is.”

Automatiseren

Hij verwacht dat automatisering in de financiële dienstverlening een grote vlucht zal nemen. “Klanten waarderen een consistente en betrouwbare dienstverlening. Door de klant- en werkprocessen te automatiseren, kan de klant sneller en tegen lagere kosten geholpen worden. Het pakket van Faster Forward maakt dit mogelijk.”

Het bedrijf maakt al langer gebruik van Faster Forward Elements, dat gebruikt wordt voor verzekeringen, hypotheken en pensioenen.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.