Van Dijk-Bos nieuwe COO Anker

0

Annemiek van Dijk-Bos wordt op 1 januari 2019 lid van het bestuur van Anker Insurance, als opvolger van Bert Posthumus. Zij wordt COO van de verzekeraar. Sjoerd Zijlstra blijft CEO.

Van Dijk-Bos is ruim 10 jaar in dienst bij Anker Insurance waarvan de laatste drie jaar als operationeel manager van Anker Crew Insurance. Daar voor heeft ze veel ervaring opgedaan in verschillende operationele en leidinggevende functies binnen het bedrijf. Als COO krijgt zij een brede operationele eindverantwoordelijkheid. Belangrijk aandachtspunt hierbij is de door-ontwikkeling van de verzekeringsoplossingen en aanvullende diensten

Bert Posthumus

Posthumus stopt na een carrière van 36 jaar in de verzekeringsbranche als bestuurder. Hij is in 1982 begonnen als administrateur van de Onderlinge ziektekostenverzekeringsmaatschappij Het Noorden en de Onderlinge Maatschappij tot verzekering van wettelijke werkgeversrisico’s voor Reders ‘Het Noorden’. In 1991 fuseerden de ziektekostenmaatschappijen Het Noorden” en Het Anker en werd Posthumus hoofd financiën van de Coöperatieve verzekeringsgroep Het Anker. In 1998 werd hij lid van de statutaire van Anker. Hij blijft als adviseur aan de verzekeraar verbonden.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.