Uw Gouden Lotus Award-stem is taart waard

0

Tot 12 mei kunnen advieskantoren hun businesspartners nomineren voor een Gouden Lotus Award Hypotheekmarkt 2020. Onder het motto ‘uw stem is taart waard’ maakt u elke week kans op een taart. Vanmorgen werd het eerste feestelijke exemplaar afgeleverd bij Spreeuw Hypotheken en Verzekeringen in Velp.

Wie geeft u een Gouden Lotus Award? Breng hier uw stem uit!

De taart werd in ontvangst genomen door kantooreigenaar Jeroen Spreeuw (foto). Hij is vanaf 1991 actief als verzekeringsadviseur en sinds 2006 ook als hypotheekadviseur. In 2015 nam Spreeuw het kantoor van Boesveld Hypotheken uit Dieren over. Daarmee maakte zijn adviesbedrijf aan huis een groeispurt in de regio Dieren-Arnhem. Sinds kort is Spreeuw Hypotheken en Verzekeringen gevestigd in een kantoorpand aan de Heuvel 64 in Velp. Gebaseerd op 195 reviews scoort Spreeuw Hypotheken en Verzekeringen een 9,6 op Advieskeuze.nl.

Wint u de volgende taart?

Breng ook uw stem uit en maak elke week kans op die feestelijke taart. Hoe eerder u stemt, hoe groter uw winkans. Financieel advieskantoren in Nederland brengen voor deze editie van de Gouden Lotus Awards Hypotheekmarkt hun stem uit via de extranet-omgeving van het onafhankelijke platform Advieskeuze.nl. Hiermee wordt geborgd dat het de adviseur is die de winnaars van de Gouden Lotus Awards bepaalt. Er kan gestemd worden tot en met 12 mei 2020. De Gouden Lotus Awards worden uitgereikt op 19 mei tijdens het hypothekenevent HypoVak in NBC Nieuwegein.

Update 25 maart 2020:
De huidige uitzonderlijke situatie waarin de wereld zich bevindt is niet het moment om een feestelijke award uitreiking te doen. Het Gouden Lotus Award onderzoek blijft wel actief. Gegeven stemmen blijven geldig en er kan gestemd blijven worden. Een nieuwe einddatum zal worden bepaald op het moment dat het beter past. Ook worden dan de promotionele activiteiten rond de Awards opgeschaald, waaronder de uitreiking van de wekelijkse taart (waarop alle stemmers kans maken). De Gouden Lotus Awards worden gezien de huidige omstandigheden dus uitgereikt op een nog nader te bepalen moment, of tijdens het hypothekenevent HypoVak op 27 oktober in NBC Nieuwegein.

Award Financiële software

Dit jaar wordt voor het eerst ook de award voor beste aanbieder van financiële software uitgereikt. Alex Klein, hoofdredacteur InFinance: “Nazorg bij financiële producten is een belangrijk en actueel thema. De zorgplicht richting de bestaande klant wordt niet altijd op zijn waarde geschat. Op veel advieskantoren is het de horde nieuwe hypotheekklanten die aan de voordeur rammelen, die de koninklijke behandeling krijgen. Helaas blijft het daarna vaak bij die eenmalige behandeling en verdwijnt de klant de portefeuille in. Gelukkig zien we ook een toenemend aantal initiatieven, waaronder het platform ClientOfficer.nl, waarbij gezocht wordt naar een goed evenwicht tussen nieuwe en bestaande klanten. Financiële software speelt daarbij een belangrijke rol. Mede daarom hebben we er dit jaar voor gekozen om een award Financiële software uit te reiken.”

Acht categorieën

De vragen zijn opgedeeld in acht categorieën die aan het professionele hypotheekadvies zijn gelieerd:

  • Hypotheekverstrekker & Hypotheekverstrekker <3 jaar
  • Serviceprovider & Serviceprovider <700 kantoren
  • Woonverzekeraar
  • Inkomensverzekeraar
  • ORV-aanbieder
  • Kredietverlener
  • Financiële software
  • Innovatie (Hypotheekproduct, Verzekeringsproduct, Dienst aan intermediair, Dienst aan consument)

Aanmelden extranet-account

Ruim 6.000 financieel advieskantoren maken gebruik van een gratis extranet-account van Advieskeuze.nl. Hiermee kunnen ze hun profiel op het platform en de aangesloten partnersites beheren. Heeft uw advieskantoor nog geen gratis extranet-account van Advieskeuze.nl? Ga naar extranet.advieskeuze.nl en maak uw eigen profielpagina aan. Het platform helpt bezoekers om online de juiste dienstverlener in de buurt te kiezen door betrouwbare kantoorgegevens en gecontroleerde klantreviews te tonen. Voor het presenteren van een kantoorprofiel en het gebruik van het extranet hoeft er niets betaald te worden. Dat geldt ook als bezoekers via de website contact opnemen of een adviesgesprek aanvragen.

Verschuivingen

Christian Bouter, medeoprichter Advieskeuze.nl: “Het is de tweede keer dat InFinance gebruik maakt van deze methodiek om de winnaars van de Gouden Lotus Awards te kunnen bepalen. Advieskeuze.nl werkt dit jaar weer graag mee. Gezien ons brede draagvlak kunnen er voldoende stemmen worden uitgebracht. We zijn heel benieuwd welke partijen dit jaar de meeste fans hebben in hun distributienetwerk. Maar vooral ook interessant om te zien of er verschuivingen in de ranking zijn ten opzichte van vorig jaar.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.