Summerschool ‘Preventief ondernemen’

0

Morgen, dinsdag 22 augustus, vindt de volgende uitzending plaats van de HBC en VCN Summerschool. Voorkomen is altijd beter dan genezen en ook dit hoort bij ondernemerschap. Mede daarom staat preventie tijdens deze uitzending centraal. Een webinar met drie gastsprekers en drie invalshoeken.

Deze Summerschool start dinsdag 22 augustus om 12:00 uur

Richard van Eck, Teamleider Relatiemanagement bij VCN gaat met bouwkundig schade-expert Aerde Bijlsma in gesprek over preventie bij complexe schades. Daarna zoomt hij met Astrid Bosveld van Assist Verzuim in op het verzuim bij werknemers en hoe je dit als ondernemer preventief zo laag mogelijk kunt houden. Deze derde Summerschool wordt afgesloten met een gesprek over de preventie bij contractrecht met Raymond Poublon van DAS.

Na deze Summerschool weet je de exacte definitie van preventief ondernemen en hoe jij als adviseur het verschil kan maken. Mis deze Summerschool dus niet en schrijf je hier in.

De netto opbrengst van de VCN Summerschool gaat naar het zwemevent ‘We duiken er weer in’ ten behoeve van Stichting ALS.

HBC & VCN Summerschool 2023

Ook deze zomer organiseert VCN in samenwerking met de Hypotheek Business Club weer een Summerschool met SEH PE (B)-punten. Adviseurs kunnen kiezen uit zeven webinars over hypotheken, verzekeringen en kredieten, die gedurende een periode van acht weken worden uitgezonden.

De HBC & VCN Summerschool webinars worden gedurende de zomerperiode uitgezonden en starten steeds om 12.00 uur. Ze duren ongeveer 45 minuten. Per onderwerp kun je kiezen uit twee data om deel te nemen. Volg je vier geaccrediteerde webinars, dan kun je hiervoor drie SEH PE (B)-punten krijgen.

De onderwerpen

Adviseurs kunnen kiezen uit de volgende webinars:

  1. Zo regel je een moeilijke hypotheek (+ PE)
  2. Meer mogelijkheden voor ondernemers (+ PE)
  3. (Advies)kansen in een veranderende hypotheekmarkt (+PE)
  4. Duurzaamheid voor de komende decennia (+ PE)
  5. De voordelen van consumptief krediet (+ PE)
  6. Preventief ondernemen
  7. Verzekerbare opties bij verduurzaming & vergrijzing

Kosten deelname

Klik hier voor inschrijven en meer informatie over de webinars. De kosten van de Summerschool bedragen slechts 60 euro voor zeven webinars. De gehele opbrengst komt ten goede aan het zwemevent ‘We duiken er weer in’ ten behoeve van Stichting ALS. Wil je in aanmerking komen voor SEH PE-punten, dan geldt voor alle deelnemers een vaste toeslag van 25 euro.

Voor VIP-leden van HBC en de aangesloten kantoren van VCN is inschrijven gratis. Beide groepen worden hierover persoonlijk geïnformeerd per mail.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.