Summerschool ‘(Advies)kansen in een veranderende hypotheekmarkt’

0

Dinsdag 1 augustus vindt de volgende uitzending plaats van de HBC en VCN Summerschool. Dit keer staan de(advies)kansen in een veranderende hypotheekmarkt centraal. Harrie-Jan van Nunen maakt met concrete voorbeelden inzichtelijk welke kansen er liggen voor het advieskantoor.

Deze Summerschool start dinsdag 1 augustus om 12:00 uur

De hypotheekmarkt is in rap tempo veranderd. De woningmarkt koelt af en de huizenprijzen dalen. Wat is nu de invloed van een hogere rente op het advies? En waar zitten de (advies)kansen? Tijdens deze editie van de Summerschool zoomt Harrie-Jan van Nunen MFP hierop in en maakt hij met concrete voorbeelden inzichtelijk welke kansen jij kunt pakken in een veranderende markt. Zijn advies is om de transitie te maken van hypotheekadviseur naar financieel adviseur. Ga van vergoeding voor transactiegericht naar vergoeding voor advies!

Mis deze Summerschool dus niet en schrijf je hier in.

De netto opbrengst van de VCN Summerschool gaat naar het zwemevent ‘We duiken er weer in’ ten behoeve van Stichting ALS.

HBC & VCN Summerschool 2023

Ook deze zomer organiseert VCN in samenwerking met de Hypotheek Business Club weer een Summerschool met SEH PE (B)-punten. Adviseurs kunnen kiezen uit zeven webinars over hypotheken, verzekeringen en kredieten, die gedurende een periode van acht weken worden uitgezonden.

De HBC & VCN Summerschool webinars worden gedurende de zomerperiode uitgezonden en starten steeds om 12.00 uur. Ze duren ongeveer 45 minuten. Per onderwerp kun je kiezen uit twee data om deel te nemen. Volg je vier geaccrediteerde webinars, dan kun je hiervoor drie SEH PE (B)-punten krijgen.

De onderwerpen

Adviseurs kunnen kiezen uit de volgende webinars:

  1. Zo regel je een moeilijke hypotheek (+ PE)
  2. Meer mogelijkheden voor ondernemers (+ PE)
  3. (Advies)kansen in een veranderende hypotheekmarkt (+PE)
  4. Duurzaamheid voor de komende decennia (+ PE)
  5. De voordelen van consumptief krediet (+ PE)
  6. Preventief ondernemen
  7. Verzekerbare opties bij verduurzaming & vergrijzing

Kosten deelname

Klik hier voor inschrijven en meer informatie over de webinars. De kosten van de Summerschool bedragen slechts 60 euro voor zeven webinars. De gehele opbrengst komt ten goede aan het zwemevent ‘We duiken er weer in’ ten behoeve van Stichting ALS. Wil je in aanmerking komen voor SEH PE-punten, dan geldt voor alle deelnemers een vaste toeslag van 25 euro.

Voor VIP-leden van HBC en de aangesloten kantoren van VCN is inschrijven gratis. Beide groepen worden hierover persoonlijk geïnformeerd per mail.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.