Schouten Zekerheid digitaliseert met Postex

0

Schouten Zekerheid zet een grote stap in de digitalisering van de communicatiestromen. Hiervoor is de Rotterdamse verzekeringsmakelaar een samenwerking aangegaan met Postex. Het communicatiesysteem Postex wordt gekoppeld aan het online relatieportaal Mijn Schouten Zekerheid.

Door de samenwerking komt het papierloos werken een stap dichterbij. Relaties van Schouten kunnen straks sneller worden geïnformeerd over hun polis (wijzigingen), facturen inzien en betalingen doen via iDEAL. De implementatie is inmiddels opgestart en begin 2019 wordt de functionaliteit naar verwachting beschikbaar gemaakt voor alle relaties.

Jaap Meester, Financieel Directeur bij Schouten Zekerheid: “Postex biedt ons een schaalbare, solide en laagdrempelige oplossing voor de communicatie met onze relaties. We kunnen hiermee in korte tijd een enorme impact maken.”

Postex

Postex is een online cloudplatform voor de verzending van zakelijke correspondentie (SaaS). Als softwarebedrijf levert Postex end-to-end oplossingen voor het verzenden van zakelijke correspondentie, digitalisering van uitgaande poststromen en het faciliteren van online betaalmogelijkheden. Het Postex-platform wordt dagelijks gebruikt door zeer uiteenlopende organisaties binnen verschillende domeinen.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.