Wilco de Haan nieuwe Algemeen Directeur Schouten Zekerheid

0

Wilco de Haan is het nieuwe jaar begonnen als Algemeen Directeur van verzekeringsmakelaar Schouten Zekerheid. Hij volgt daarmee mede-eigenaar Rob van Os op, die wel onderdeel blijft uitmaken van de directie.

De Haan (51) is al ruim 12,5 jaar in dienst bij Schouten Zekerheid. Hij bekleedde daar verschillende functies, waaronder die van directeur van de holding en COO van de groep. Hij is eveneens Register Makelaar in Assurantiën en Gevolmachtigd Agent.

Van Os (66) werkt sinds 1979 bij Schouten Zekerheid. In 1997 werd hij hier Algemeen Directeur en mede-eigenaar. Hij heeft het bedrijf flink zien groeien. “Tien jaar geleden hadden we een omzet van 10 miljoen euro. Nu zijn we op weg naar 40 miljoen met 275 collega’s. Als je ziet hoe hard we de afgelopen jaren zijn gegroeid, maakt dat mij enorm trots.” Hij draagt het stokje naar eigen zeggen met een goed gevoel over aan De Haan.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.