Samenwerking ASR en Energiebespaarders

0

ASR gaat samenwerken met Energiebespaarders. Vanaf 1 juni kunnen nieuwe hypotheekklanten van ASR terecht bij Energiebespaarders voor gratis energieadvies op maat en voor het laten uitvoeren van de energiebesparende maatregelen.

Hiermee zegt ASR huiseigenaren gedurende het hele proces te helpen, van informatie tot aan realisatie. De hypotheekverstrekker gaat dit gefaseerd ook aan bestaande hypotheekklanten aanbieden.

Duurzaamheid

Neriman Polat (foto), Manager Hypotheken Funding & Distributie bij ASR: “Huiseigenaren lopen tegen allerlei drempels aan om te starten met woningverduurzaming. Wij hebben een uitgebreid aanbod op duurzaamheid voor hypotheekklanten om deze drempels weg te nemen te verlagen. Op het eigen platform ‘Duurzaam Wonen’ bieden we allerlei informatie aan over verduurzaming. Daarnaast hebben we de Verduurzamingshypotheek, waarmee klanten een aanvullende lening kunnen afsluiten om de maatregelen te financieren. De samenwerking met Energiebespaarders geeft daarbij ook nog toegang tot gratis energieadvies op maat en de realisatie.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.