Rentezekerheid bij SamenInGeld

0

Het crowdfundingsplatform SamenInGeld biedt investeerders in verhuurd onroerend goed nu ook rentezekerheid. Onder het motto 5-5-5 staat het geïnvesteerde geld maximaal 5 jaar vast, tegen 5% rente gedurende de hele looptijd en ontvangt de investeerder 5 jaar een vast maandbedrag.

SamenInGeld is begin 2015 van start gegaan. Investeerders kunnen hier vanaf 250 euro deelnemen in projecten die voorzien in de financiering van panden die verhuurd worden aan particulieren. De eerste hypotheken zijn inmiddels via de crowd gefund. SamenInGeld werkt exclusief samen met erkend hypotheekadviseurs.

Investeerders die via SamenInGeld vastgoed financieren, kregen eind 2015 al de mogelijkheid om hun investering gedurende de looptijd van het contract over te dragen aan een andere investeerder. Nu krijgen ook de hypotheekaanvragers een extraatje; zij kunnen gebruik maken van een fundingszekerheid voor hun project binnen 60 dagen.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.