Nr7Groep neemt MoneyCare over

0

MoneyCare is overgenomen door Nr7Groep. Als voormalig eigenaar zegt Frank IJntema, CEO van Crédit Agricole Consumer Finance Nederland (CA CF NL) blij te zijn dat hiermee de propositie MoneyCare ook in de toekomst wordt voortgezet onder het merk MoneyCare.

De overname van MoneyCare past binnen de ambitie van Nr7Groep om serviceproviding toe te voegen als distributiekanaal. Door de overname worden de activiteiten van CA-CF NL gecontinueerd. MoneyCare bemiddelt voor financieel tussenpersonen in particuliere- en zakelijke financieringsvormen.

De financieel serviceprovider blijft na de overname een zelfstandige entiteit onder NR7Groep en zal het intermediair op een gelijke wijze blijven bedienen. Met deze transactie versterkt NR7Groep haar positie op de markt van consumptief krediet. Andere concepten van de onderneming zijn MKB Krediet Nederland, Zorgverzekering.net en het financieel platform Wegwijs.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.