NNEK introduceert podcasts

0

Op het NNEK kennisplatform kunnen financieel adviseurs nu ook podcasts beluisteren. Het hoofdthema van de podcasts is vermogensadvies. Naast beleggen, worden ook onderwerpen als marketing, ondernemerschap, vermogensadvies en de toekomst van het adviesvak aangesneden.

Volgens Michiel van Vugt, manager financieel adviseurs bij NNEK, is dit medium al enige tijd sterk in opkomst. Hij benadrukt dat het geen reclame podcast zijn. “We willen telkens verschillende aspecten van het belangrijke vak van financieel adviseur belichten. Zelf maak ik al jaren de podcast ‘Je Geld en of Je Leven’. Ik merkte dat daar veel adviseurs naar luisteren en daarom hebben we ervoor gekozen om een speciaal voor adviseurs ontwikkelde podcast te maken.”

In de uitzendingen komen experts, collega adviseurs en andere gasten inzicht geven, ideeën verspreiden en inspiratie geven. Een aantal van de podcasts ‘Je Geld en of Je Leven’ is aangepast om het kanaal direct te vullen met inhoud.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.