NN Zorg introduceert naturapolis inclusief Fit Pakket

0

Nationale-Nederlanden introduceert per 1 januari 2023 naturapolis Zorg Voordelig. Deze nieuwe basisverzekering heeft een premie van 128,30 euro per maand. De polis is inclusief Fit Pakket en klanten hebben de keuze uit vier compacte aanvullende verzekeringen en een tandverzekering.

Rens Engelen, Senior Manager Zorg en NN Verzekeren: “Met de introductie van onze Zorg Voordelig naturapolis bieden wij onze klanten de mogelijkheid om te kiezen voor een goede basisverzekering met een scherpe premie. Bij alle door ons gecontracteerde zorgverleners vergoeden wij 100% van de rekening. De klant kan ook kiezen voor een zorgverlener zonder contract met ons, dan wordt 70% van de rekening betaald. Aanvullend bieden wij compacte aanvullende verzekeringen, met een premie vanaf 1,40 euro.”

Zorg Vrij combinatiepolis

“Voor klanten die een basisverzekering zoeken waarbij in meer situaties 100% van de rekening wordt betaald, is er de Zorg Vrij combinatiepolis”, zegt Engelen. “Alleen bij Wijkverpleging, fysiotherapie en GGZ-zorgverleners zonder contract met Nationale-Nederlanden wordt 75% van de rekening betaald. Deze basisverzekering kunnen klanten aanvullen met een complete aanvullende verzekering of zorgbundel, passend bij hun levensfase.”’

Fit Pakket

Engelen: “Nationale-Nederlanden vindt het belangrijk dat haar klanten gezonde keuzes maken en zich vitaal voelen. Het vernieuwde Fit Pakket geeft inzicht en leidt je stap voor stap naar je beweegdoelen. Zo is er een gezondheidscheck, vergoeding voor een sportmedische keuring, korting op de sportschool en de FitzMe app om te starten met bewegen en trainen. Of je nu kiest voor Zorg Voordelig of Zorg Vrij, iedereen kan gebruik maken van het Fit Pakket.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.