NN Zorg introduceert combinatiepolis

0

Nationale-Nederlanden heeft de premie voor zijn nieuwe combinatie basisverzekering voor 2022 vastgesteld op 136,24 euro per maand, een stijging van 2,1% ten opzichte van de restitutiepolis in 2021, die vanaf 1 januari 2022 niet meer wordt aangeboden. De premies voor de aanvullende verzekeringen stijgen niet. Nieuw in de zorgcampagne van dit jaar zijn de zorgbundels: aanvullende verzekeringen passend bij verschillende levensfases.

Bianca Knispel (foto), directeur Retail Schade & Zorg: “Met de introductie van onze combinatiepolis bieden wij een kwalitatief goede basisverzekering voor een scherpe prijs. Door hier onze nieuwe zorgbundels aan toe te voegen, kunnen klanten zelf kiezen voor een aanvullende zorgverzekering die volgens hen goed past bij de levensfase waarin zij zitten.”

Zorgbundels

Knispel: “Deze nieuwe zorgbundels bewegen met je mee; of je bijvoorbeeld happy single bent, kleine kinderen of pubers hebt, of de kinderen het huis uit zijn, wij hebben vergoedingen en services verzameld die aansluiten bij die verschillende levensfases. Denk aan hydrotherapie bij een baby spa voor jonge kinderen, acnetherapie voor pubers en een vitaliteitsonderzoek voor 50-plussers. Zo kun je altijd een verzekering kiezen die past bij wat voor jou belangrijk is op dat moment.”

Inzet van reserves

De premie voor de basisverzekering stijgt in 2022. Dit komt vooral doordat de zorgkosten in Nederland net als afgelopen jaren stijgen. Om de premiestijging te beperken zet Nationale-Nederlanden Zorg, onderdeel van de CZ Groep, reserves vanuit het eigen vermogen in.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.