Nedasco komt met vergelijkingsmodule zorg

0

Serviceprovider Nedasco introduceert een vergelijkingsmodule met zorgverzekeringen die  assurantieadviseurs op hun website kunnen plaatsen. In deze module zijn de volmachtpremies met kortingen opgenomen. Hierdoor kan de adviseur een concurrerend aanbod naar zijn klanten doen.

De webmodule is onderdeel van een totaalpakket aan ondersteuningsmiddelen waarmee de adviseur zelf een zorgcampagne kan opzetten.

Met de vergelijker kunnen consumenten hun huidige zorgverzekering vergelijken op premie, dekking en voorwaarden. De huidige zorgpolis wordt vergeleken met de Nedasco zorgvolmachten van Avéro Achmea, De Amersfoortse en VGZ. Daarbij is het mogelijk om de dekkingen te wijzigen of toe te voegen. De best passende verzekering kan de consument vervolgens direct online afsluiten. De premie- en dekkingsgegevens van de vergelijker zijn afkomstig van Zorgweb. Voor assurantiekantoren aangesloten bij Nedasco is de webmodule gratis aan te vragen.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.