Mandema neemt ENgage over

0

Van Lanschot Chabot – Mandema & Partners neemt per 1 januari 2019 ENgage Werkgeversadvies over. Volgens huidig ENgage-directeur Janthony Wielink komt met de overname de opgebouwde expertise voor een groot aantal nieuwe relaties beschikbaar. Alle activiteiten en medewerkers worden overgenomen.

De overname past bij de strategie van Van Lanschot Chabot – Mandema & Partners om verder te groeien als strategisch HR partner voor middelgrote en grote bedrijven in Nederland.

Casemanagement bij eigenrisicodragerschap

ENgage bedient werkgevers in de uitvoering van het eigenrisicodragerschap ZW en WGA, het beperken van schadelast op verzuim en het adviseren rondom complexe verzuimvraagstukken. “Het casemanagement bij eigenrisicodragerschap wordt door werkgevers uitbesteed aan partijen zoals ENgage. Op dat gebied willen we een sterke partner voor onze klanten zijn. Samen met ENgage maken we onze ambitie waar door deze expertise toe te voegen. Door samenvoeging van expertise kunnen klanten rekenen op een volledige dienstverlening van advies, begeleiding en preventie”, aldus Jeroen Hertog, directeur Employee Benefits Van Lanschot Chabot /Mandema & Partners.

 

Nooit meer financieel nieuws missen? Kies welk platform het best bij u past en volg InFinance op:
FacebookTwitter en/of LinkedIn

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.