Karin Korstanje opvolger Ruud Kooijman bij CED

0

Het team Managing Directors van CED is gewijzigd. Ruud Kooijman (Managing Director Advice Volume) heeft na tien jaar besloten het stokje over te dragen en de organisatie te verlaten. Karin Korstanje (foto), sinds 2019 in verschillende directiefuncties bij CED werkzaam, neemt zijn functie over.

“We zijn blij dat Karin Korstanje de aansturing van onze expertise-diensten als Managing Director Advice Volume op zich wil nemen”, zegt François Goffinet, CEO van CED. “Zij heeft een enorme staat van dienst in zowel commerciële als directiefuncties. Onder andere bij uitzendorganisatie USG People en rechtsbijstandsverzekeraar DAS, waar ze ook verantwoordelijk was voor het ontwikkelen van innovatieve concepten. Deze ervaring nam ze mee toen ze in 2019 bij CED begon als directeur van onze crossborder claims-activiteiten. Naast ‘international claims’ en ‘national claims’, had ze afgelopen jaar ook de verantwoordelijkheid voor ons schadeplatform CED Connect en voor de detacheringstak Interim Professionals. Aansturing van onze expertise-diensten is een logische, aanvullende stap.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.