Jochem Kort nieuwe Chief Broking Officer bij Aon Nederland

0

Jochem Kort wordt per 1 oktober aangesteld als Chief Broking Officer voor Aon Nederland. Hij is de opvolger van Mandy van der Zalm.

Kort wordt verantwoordelijk voor de brokingstrategie en het leiden van de brokingactiviteiten, carrier management en het bevorderen van groei en innovatie van de brokingorganisatie.

Carrière

Hij begon na zijn studie zijn carrière binnen Aons rechtsvoorganger Aon Hudig en heeft inmiddels achttien jaar ervaring en expertise op het gebied van broking. De afgelopen zes jaar was hij als Managing Director verantwoordelijk voor Marine, Construction & Engineering in Nederland. Sinds 2021 vervult hij ook de functie van Industry Specialty Leader, Transportation & Logistics Aon EMEA. Daarnaast heeft Kort ruim zes jaar ervaring in het buitenland opgedaan bij Aon Singapore Pte. Ltd. Hij bekleedde onder andere de rol van Regional Director & Head of Marine Singapore. Kort heeft nog een overdrachtsperiode tot 1 januari 2024 waarin hij zijn huidige EMEA-rol binnen Aon overdraagt.

Directieteam

Met de benoeming van Jochem Kort als CBO ziet het directieteam er verder als volgt uit: Leonique van Houwelingen (CEO Aon Nederland en statutair bestuurder), Arjan Bol (CCO), Marnix Zwartbol (CTO), Ron Gardenier (Chief MGA & statutair bestuurder van de MGA), Michiel van Meer (CHRO & statutair bestuurder), Gerben Pasman (CFO & statutair bestuurder), Véronique Christiaans- Joosten (COO) en Lex Moerings (Chief Health & Wealth).

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.