Jack Hommel commissaris bij Veldsink Groep

0

Per 1 januari 2024 is de Raad van Commissarissen van Veldsink Groep uitgebreid met Jack Hommel.

Samen met president-commissaris Jan Veldsink (midden) en commissaris Jan-Renier Swinkels (links) zal Hommel (rechts) bijdragen aan de continuïteit en strategie van Veldsink Groep. Hun gezamenlijke uitgebreide kennis van de markt, van ondernemen binnen een familiebedrijf en hun jarenlange ervaring in financiële dienstverlening en bestuur vult elkaar volgens het bedrijf goed aan. “In deze samenwerking bundelen we de krachten van de individuele bestuursleden en dat is van grote toegevoegde waarde voor ons”, zegt algemeen directeur Henri Veldsink.

Achmea

Jack Hommel was bij Achmea verantwoordelijk voor zakelijke schadeverzekeringen en inkomensverzekeringen van Centraal Beheer en Avéro Achmea. Daarvoor was hij directeur bij Interpolis en adviseur zakelijke relaties bij ING. Hij heeft naast zijn functies vele neventaken vervuld als voorzitter en lid van RvC’s en als bestuurslid van onder andere het Waarborgfonds Motorverkeer en Instituut Asbestslachtoffers (IAS).

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.