Internationalisering zorgt voor nieuwe directiestructuur bij Acture

0

 Per 1 januari 2024 vindt er een verschuiving plaats binnen de directie van Acture Group. Maudie Derks (foto) wordt CEO Acture Group en acting CEO Acture Germany.

Annabelle Hagoort neemt hierdoor de rol van CEO Acture Nederland over. Ruud van Gerwen wordt CCO Acture Nederland en houdt zich daarnaast bezig met de internationale ontwikkeling van Acture. Sinds december is Peter Nijman aangesteld als CFO Acture Group en Acture Nederland.

Total Welfare Management

Recent heeft Acture twee acquisities in Duitsland gedaan. Met deze overnames en de lancering van Total Welfare Management, verlegt Acture haar focus van enkel verzuimbegeleiding naar het bijdragen aan een gezond werkend Nederland én daarbuiten. Maudie Derks: “In Nederland is Acture een sterk merk op het gebied van verzuimbegeleiding. Als we het ziekteverzuim kunnen terugdringen en het arbeidspotentieel optimaal benutten, dan zijn we in staat de huidige krapte op de arbeidsmarkt voor een groot deel op te lossen. Door onze focus nu ook te leggen op het voorkomen van verzuim en daarmee uitval te besparen, zetten wij ons in voor een gezond werkende samenleving. En niet alleen in Nederland, maar dus ook over de grens.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.