Inniger samenwerking Millenaar en VMD Koster

0

Met het oog op de toekomst zet Millenaar Adviesgroep uit Hoofddorp een volgende stap in de samenwerking met VMD Koster verzekeringen. Beide bedrijven werken al enige jaren samen binnen de NLG Groep en het volmachtbedrijf NLG Verzekeringen. Nu worden de bedrijven samengevoegd.

Na de samenvoeging blijft Millenaar onder eigen naam en op de huidige locatie in Hoofddorp actief. Mieke Millenaar was een van de eerste leden van de Noordeloosgroep, later NLG Groep. Door de samenwerking binnen NLG kennen de medewerkers elkaar al goed. Millenaar Adviesgroep richt zich op de zakelijke verzekeringsmarkt. Naast risicomanagement is goed werkgeverschap de andere belangrijke pijler onder het kantoor. VMD Koster Groep is een adviesbedrijf uit 1929 met een focus op zakelijke verzekeringsmarkt en vier vestigingen in de Randstad. Naast risicomanagement heeft het een groot pensioen- en inkomensadviesbedrijf.

Mieke Millenaar: “We werken al jaren prettig samen en hebben een missie en visie die sterk overeenkomt. We krijgen door de samenvoeging meer collega’s om mee te overleggen of om bij te springen tijdens vakanties of ziekte. Ook kunnen collega’s binnen de groep ingeschakeld worden voor specialismen die we nu niet zelf in huis hebben. Zoals hypotheekadvies. De administratieve taken voegen we zoveel mogelijk samen, zodat de adviseurs meer ruimte krijgen voor persoonlijk advies richting onze klanten. Met deze stap heb ik ook voor mijn klanten en het team de bedrijfsopvolging geborgd.”

VMD Koster

Naast een focus op de zakelijke verzekeringsmarkt bedient VMD Koster ook een grote groep particuliere klanten. Hypotheekadvies wordt aangeboden vanuit verschillende vestigingen van Freek Hypotheek. In 2020 is het eigen huisvolmachtbedrijf opgegaan in een gezamenlijk volmachtbedrijf, NLG Verzekeringen. NLG Verzekeringen is opgericht met verschillende leden van de NLG Groep.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.