HypoVak 2022: Dagvoorzitter Janneke Willemse

0

Janneke Willemse is presentator, journalist, blogger, auteur en ‘beleggingsjuf’. Zij is de dagvoorzitter van HypoVak 2022 op donderdag 6 oktober in de Midden Nederland Hallen te Barneveld.

Op dit moment is Janneke Willemse te zien op RTL Z als beurscommentator en presentatrice van het RTL Z Beursspel en RTL Z Online Seminars. Ze begon haar carrière in 2000 als economieredacteur bij de GPD, waar ze het uiteenspatten van de internetbubbel van dichtbij meemaakte. Bij de start van financiële nieuwszender RTL Z begon zij als redacteur en verslaggever. Vervolgens werkte ze in verschillende functies bij Pieter Storms’ Breekijzer, FinanceTelevision, AT5-programma Amsterdam Inc en Novum Nieuws.

Blondjes Beleggen Beter

Haar boek Blondjes Beleggen Beter (januari 2020) kreeg als eerste beleggingsboek ooit een notering in de CPNB Bestsellerlijst. Willemse staat op podia binnen én buiten de financiële sector, waar ze als dagvoorzitter, moderator en interviewer het beste haalt uit sprekers en publiek.

Registreer je hier voor HypoVak 2022 business as (un)usual. HypoVak vindt plaats op donderdag 6 oktober 2022 in de Midden Nederland Hallen te Barneveld.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.