Gouden Spreekbuis voor onvoorwaardelijke adviseursliefde Obvion

0

Obvion Hypotheken is tijdens HypoVak uitgeroepen tot winnaar van de Gouden Spreekbuis 2022. De jury valt met name de samenwerking op die de medewerkers van Obvion hebben met de adviseurs. In co-creatie zijn niet alleen nieuwe producten en diensten geïntroduceerd, maar ook belemmeringen vastgesteld en opgelost. Over de onvoorwaardelijke keuze van Obvion voor het intermediaire distributiekanaal sprak InFinance met Igor Driessen (rechts) en Niek van Westerveld (links).

De Gouden Spreekbuis was niet de enige nominatie dit jaar die Obvion van het intermediair kreeg. De adviseur nomineerde de geldverstrekker dit jaar ook voor de SEH Duurzaamheidsaward en De Groene Lotus Award. De Gouden Spreekbuis 2022 werd gewonnen en op HypoVak uitgereikt door Jos Vink, directeur Blauw Research. De uitslag is gebaseerd op het Imago Blauwdruk Hypotheekverstrekkers onderzoek van Blauw Research en een jurypitch. Voor dit onderzoek worden via hypotheekadviseurs de prestaties van hypotheekverstrekkers op het gebied van merkontwikkeling en dienstverlening gemonitord. De belangrijkste meetpunten zijn daarbij: bekendheid, imago, voorkeurspositie en dienstverlening.

Adviseur in alles op de eerste plaats

Niek van Westerveld, Manager Acceptatie bij Obvion: “Hier in de hal staan de Spreekbuizen die we eerder hebben gewonnen. De laatste gouden die we wonnen in 2016 is dit jaar dan eindelijk de een-na-laatste geworden. De allerbelangrijkste stap die we in de periode daar tussenin hebben gezet is door de adviseur in alles op de eerste plaats te zetten. Die keuze is de basis geweest van waaruit we verder zijn gaan bouwen. Teruggegaan naar onze roots van een echte intermediairpartij en dat willen we uitstralen.

Lees hier het hele interview met Igor Driessen en Niek van Westerveld in de nieuwe e-InFinance

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.