Hypotrust laat bijBouwe los

0

Met ingang van 1 januari 2017 kunnen adviseurs op basis van de bestaande samenwerkingsovereenkomst met Hypotrust, geen aanvragen meer indienen voor de bijBouwe Hypotheek. Hypotrust draagt haar activiteiten als distributiemanager over aan bijBouwe.

De communicatie en verkoopondersteuning richting adviseurs wordt met ingang van 1 november 2016 door bijBouwe zelf uitgevoerd. Voor nieuwe productie moeten adviseurs een rechtstreekse samenwerking aangaan met de hypotheekverstrekker bijBouwe (Dynamic Credit).

Hypotrust zal zich blijven richten op distributiemanagement van hypotheekproposities op eigen Hypotrust label en het onlangs geïntroduceerde DMPM hypotheeklabel, IQwoon.

Geen grote impact

De impact voor financieel adviseurs blijft overigens beperkt omdat het aanvraagproces niet verandert; dit wordt door bijBouwe zelf uitgevoerd. Het beheer van de bijBouwe hypotheek blijft voor zowel bestaande als nieuwe hypotheken bij het zusterbedrijf van Hypotrust, Quion, in beheer.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.