Freek Hypotheek groeit naar elf vestigingen

0

Freek Hypotheek breidt het aantal vestigingen in januari uit van 7 naar 11. Er komen kantoren bij in Eindhoven (2), Helmond en Utrecht.

Freek Hypotheek is een jaar geleden, op 1 januari 2017, gestart met vestigingen in Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Bodegraven, IJsselstein, Katwijk, Voorhout en Zaandam. “Alle vestigingen werken samen in een coöperatie zonder winstoogmerk. Samen wordt geïnvesteerd in goede marketing en in tools die tot een efficiënter proces leiden. Na een succesvolle start willen we de komende jaren verder groeien. De uitbreiding met deze kantoren is een mooie eerste stap”, aldus Freek.

Klantgerichter

De advieskantoren in Eindhoven en Helmond werkten eerst als Hypotheekshop, maar kiezen met deze nieuwe naam voor een werkwijze die nog klantgerichter is. Joost Geerts en Dennis van Lieshout zijn eigenaar van de vestigingen. Enkele jaren geleden werden zij nog uitgeroepen tot Hypotheekshopper van het jaar.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.