FlexFront start liveblog coronamaatregelen

0

FlexFront is een liveblog gestart om adviseurs te informeren over de beleidswijzigingen die geldverstekkers momenteel doorvoeren. In de liveblog wordt per geldverstrekker zichtbaar gemaakt welke tijdelijke beleidsaanpassingen van toepassing zijn.

Het liveblog wordt continu bijgewerkt en bevat maatregelen zoals het faciliteren van advies op afstand, klantidentificatie, tijdelijke arbeidscontracten of intentieverklaringen, licht Michiel van der Linde, Manager Commercie bij FlexFront, toe.

Solidariteit alom

Van der Linde: “Het is mooi om te zien dat geldverstrekkers zich de coronacrisis aantrekken en massaal maatregelen nemen die de consument ten goede komen. Juist nu is het belangrijk dat een hypotheekadviseur weet waar hij aan toe is. Vanuit FlexFront voelen we de spanning en we doen er alles aan om de adviseur te faciliteren, zodat hij de consument kan ontzorgen. Solidariteit alom. Een crisis haalt ook het beste bij mensen boven.”

 

Omdat het tijdelijk aflossingsvrij maken of het niet kunnen betalen van de rente gevolgen kan hebben voor de aftrekbaarheid van de hypotheekrente doen mensen er verstandig aan om contact op te nemen met hun adviseur.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.