Eerder duurzaamheidskorting bij Obvion

0

Met een uitbreiding van de duurzaamheidskorting wil Obvion een bredere groep klanten stimuleren een duurzame woning te kopen of hun bestaande woning te verduurzamen. De duurzaamheidskorting wordt vanaf nu verstrekt voor woningen met een energielabel A of hoger. Dat was voorheen vanaf A+++.

Zowel nieuwe als bestaande klanten kunnen in aanmerking komen voor de duurzaamheidskorting. Voor aanvragen vanaf 25 januari 2023 wordt de duurzaamheidskorting automatisch verwerkt in het rentevoorstel als bij Obvion het geregistreerde energielabel A of hoger bekend is, of de klant het geregistreerde energielabel A of hoger aanlevert voordat de nieuwe rentevaste periode van start gaat.

Obvion neemt al langer in de meeste uitgebrachte offertes standaard 9.000 euro op voor het verduurzamen van de woning en sinds vorig jaar loopt er een pilot om bestaande klanten onder voorwaarden via een vereenvoudigd aanvraagproces hun hypotheek met maximaal 9.000 euro te verhogen voor verduurzamen.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.