Cashcow Awards 2019 uitgereikt

0

Tijdens het plenaire ochtendprogramma van de BeleggersFair zijn vandaag de prestigieuze Cashcow Awards 2019 uitgereikt. Tien gelukkigen gingen er met de prijs vandoor.

De Cashcow Awards, een initiatief van Cash magazine, cashcow.nl en beleggersclub Bull Up, werden dit jaar voor de vierde keer uitgereikt. Bijna 4000 beleggers hebben hun stem uitgebracht. Zij verkozen welke financials in tien verschillende categorieën een award waardig zijn. Er zijn dit jaar twee categorieën bijgekomen: cryptobroker en cryptofonds.

De winnaars

De winnaars die uit handen van BeleggersFair-dagvoorzitter Roelof Hemmen en redacteur Peter Westhof een Cashcow Award 2019 uitgereikt kregen, zijn:

Beste Broker: DeGiro

Beste aanbieder structured products (hefboomproducten): BNP Paribas Markets

Beste aanbieder duurzame producten: BNP Paribas Asset Management

Beste aanbieder beleggingsproducten in vastgoed: SynVest

Beste beleggingsexpert: Martine Hafkamp

Beste crowdfundplatform: Rabo&Crowd

Beste online vermogensbeheerder: Nationale-Nederlanden

Beste aanbieder impactbeleggen: NN Investment Partners

Beste cryptobroker: LiteBit

Beste Nederlandse cryptofonds: Icoinic

Beleggingsexpert

Martine Hafkamp, mede-eigenaar van vermogensbeheerder Fintessa, werd opnieuw gekozen tot beste beleggingsexpert en liet de genomineerden Corné van Zeijl (Actiam), John Beijer (Turbotrends), Nico Bakker (BNP Paribas) en Richard de Jong (Van Lieshout & Partners) achter zich.

DeGiro werd ook dit jaar verkozen tot beste broker. BinckBank, Lynx, Flatex en ING hadden het nakijken.

Voor Nationale-Nederlanden was er een award in de categorie beste online vermogensbeheerder. Doelbeleggen, InsingerGilissen, Hof-Hoorneman Bankiers en BinckBank vielen in deze categorie buiten de boot.

Duurzame producten

ABN Amro, ASN Bank, Pictet AM en Triodos Bank waren genomineerd als beste aanbieder van duurzame producten, maar zij moesten deze eer laten aan BNP Paribas Asset Management.

Voor beleggingsproducten in vastgoed ging de award opnieuw naar SynVest, dat Credit Linked Beheer, Annexum, Van Boom & Slettenhaar en Holland Immo Group achter zich liet.

Rabo&Crowd won de award als beste crowdfundplatform, ten koste van Funding Circle, Geldvoorelkaar, Oneplanetcrowd en Collin Crowdfund. BNP Paribas Markets, Vontobel, Commerzbank, Goldman Sachs en ING Sprinters streden voor de award voor de beste aanbieder van structured products, maar BNP Paribas Markets zegevierde.

Actiam, NN Investment Partners, BNP Paribas Asset Management, ASN Bank en ABN Amro waren genomineerd voor de ‘beste aanbieder impactbeleggen’. NN Investment Partners won voor het derde opeenvolgende jaar de strijd.

Crypto

Beste cryptobroker werd LiteBit. In deze categorie versloeg het Anycoin Direct, Bitcoin Meester, Bitonic, Coinmerce en BTC Direct.

Voor het beste Nederlandse cryptofonds ging Icoinic met de eer strijken. Andere genomineerden waren Crypto Index, Cyber Capital, Caltrix Capital en Maven 11 Capital.

Eerdere Cashcow Awards

Eerder dit jaar werden tijdens Bull Day nog eens vier Cashcow Awards uitgereikt aan:

Beste vermogensbeheerder: Fintessa Vermogensbeheer

Beste ETF-aanbieder: Think ETF’s | VanEck

Cash Innovatieprijs: Rabo&Crowd

Cash Publieksprijs: Actiam

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.