Avéro: ‘SWO met VKG wordt voorbeeld’

0

Avéro Achmea en VKG hebben een nieuwe samenwerkingsovereenkomst (SWO) ondertekend. Deze is door VKG ontwikkeld en houdt rekening met de specifieke rol die serviceproviders in de distributieketen vervullen.

Avéro Achmea, als Achmea-label voor de intermediaire markt betrokken bij de totstandkoming van de overeenkomst, ziet de overeenkomst als voorbeeld voor de overeenkomst met andere serviceproviders. John van Tol (links), accountdirector Achmea Intermediaire Regie: “Bij de ontwikkeling van de samenwerkingsovereenkomst heeft VKG input gevraagd aan verzekeraars. Het zijn evenwichtige, compacte en heldere afspraken die door ons juridisch zijn getoetst. De definitieve versie is in overleg met VKG tot stand gebracht. De afspraken zijn goed doordacht en specifiek geënt op de relatie tussen serviceprovider en verzekeraar. Wij gaan deze overeenkomst daarom gebruiken als uitgangspunt voor de samenwerking met andere serviceproviders.”

Paul Boon (tweede van rechts), algemeen directeur van VKG: “De afspraken tussen aanbieder en VKG maken zowel de rol van de aanbieder als de rol van de serviceprovider duidelijk. In de overeenkomst omschrijven we hoe Achmea en VKG gezamenlijk zorgen voor de bediening van de klant. Op basis van deze samenwerkingsovereenkomst kan VKG samenwerken met meerdere Achmea labels.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.