Adviseurs helpen Oranje Fonds

0

Het Oranje Fonds kan voortaan voor haar kennisdagen een beroep doen op de financieel adviseurs van Van Bruggen Adviesgroep. Daarnaast krijgen medewerkers van de centrale organisatie twee dagen per jaar om te besteden aan vrijwilligerswerk bij projecten die gesteund worden door het Oranje Fonds.

Tijdens de kennisdagen van het Oranje Fonds kunnen de adviseurs hun financiële kennis en kunde delen in bijvoorbeeld workshops of vragenuurtjes. De medewerkers van de centrale organisatie kunnen participeren in initiatieven zoals NLdoet en Maatjes Gezocht. Behalve het beschikbaar stellen van mankracht en een financiële bijdrage, worden ook de klanten aan tafel bij de adviseurs geïnformeerd over de samenwerking met het Oranje Fonds en wordt hen gevraagd om mee te doen.

Niemand mag er alleen voor staan

Het Oranje Fonds richt zich op de meest kwetsbare groepen in Nederland en de Caribische delen van het Koninkrijk. Jaarlijks worden zo’n 10.000 sociale projecten in Nederland gesteund, die ervoor zorgen dat deze mensen mee kunnen blijven doen in de maatschappij. Dit doet het Oranje Fonds onder andere met programma’s zoals ‘Meer Kansen voor Jongeren’ en ‘Samen uit de armoede’. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn het beschermpaar van het Oranje Fonds.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.