Adviseurs en Aegon gaan gesprek met klant aan

0

Onafhankelijke adviseurs en financieel deskundigen van Aegon gaan klanten en niet-klanten van Aegon via een ‘Aandacht voor je toekomst’-gesprek in dertig minuten telefonisch bijpraten over welke financiële zaken aandacht nodig hebben. Klanten kiezen zelf met wie zij het gesprek voeren.

Een Aandacht voor je toekomst-gesprek is een gratis en vrijblijvend gesprek. Consumenten die een gesprek willen, kunnen zich tot 31 maart aanmelden op de website van Aegon. De gesprekken worden gevoerd door onafhankelijke adviseurs en door financieel deskundigen van Aegon. De klant kiest op het digitale aanmeldingsformulier of hij een gesprek wil met een onafhankelijk adviseur in zijn regio of met een adviseur van Aegon.

In maximaal 30 minuten krijg de klant vervolgens op hoofdlijnen meer inzicht in verschillende financiële mogelijkheden. Hij krijgt geen persoonlijk financieel advies of financieel overzicht. Na het gesprek is het aan de klant welke vervolgstappen hij wil nemen.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.