Adviseur moet beleggen actief betrekken in zijn advies

0

Waarom zou de financieel adviseur het onderwerp beleggen niet moeten mijden in zijn adviesgesprek? En wat is dan het beste voor de klant: vermogensbeheer of beleggen in beleggingsfondsen? Morgen krijgt u de antwoorden op deze vragen tijdens de InFinance Day Talkshow Beleggen.

De meer dan dertig kennissessies waaruit de adviseur tijdens InFinance Day een keuze kan maken, worden afgewisseld met een serie Expert-Talkshow in de grote Arena. Hier gaat een diversiteit aan branche-experts onder leiding van dagvoorzitter Diana Matroos met elkaar in discussie over spraakmakende onderwerpen en hete hangijzers op het gebied van pensioenen, hypotheken, verzekeren en beleggen.

Talkshow Beleggen

Voor het onderdeel Beleggen nemen Corné van Zeijl (Actiam), Jeroen Vetter (Aegon) en Jim Tehupuring (1 Vermogensbeheer) plaats op de bank bij Diana Matroos. Zij gaan met elkaar in discussie over de vraag:

-Waarom zou een financieel adviseur het onderwerp beleggen niet moeten mijden in zijn adviesgesprek?

-Vermogensbeheer of beleggingsfondsen, wat is het beste voor de klant?

Gratis toegang voor adviseurs

Wat zijn voor u als adviseur de kansen op de korte termijn? U hoort en beleeft het op 29 maart 2018 in Expo Houten. Schrijf u direct gratis in en stel uw eigen dagprogramma samen op InFinanceDay.nl. Let op: er zijn al kennissessies volgeboekt.

Corné van Zeijl

Corné van Zeijl is analist en strateeg voor het asset allocation team van ACTIAM, de vermogensbeheerder van onder meer Zwitserleven en Reaal. Van Zeijl schrijft voor verschillende (dag)bladen columns over beursonderwerpen. Hij is tevens de auteur van het boek Centen & Sentiment. Het boek heeft betrekking op de psychologische aspecten van het beleggersgedrag, de Behavioural Finance. Recentelijk is zijn boek 365 tegeltjeswijsheden voor de belegger uitgekomen.

Jeroen Vetter

Jeroen Vetter geeft leiding aan het Investment Office van Aegon Nederland. In die rol is hij verantwoordelijk voor de beleggingsdienstverlening van Aegon Nederland, waaronder het monitoren van de beleggingen en productmanagement. Vetter was ook medeoprichter van SNS Fundcoach, het eerste fondsbeleggingsplatform in Nederland (inmiddels onderdeel van BinckBank). Hij heeft meer dan 17 jaar professionele ervaring op het gebied van beleggen en beleggingsdienstverlening.

Jim Tehupuring

Jim Tehupuring interesseert zich sinds de middelbare school in alles wat met beleggen te maken heeft en belegt actief sinds zijn tijd op het Gymnasium. Als drijvende kracht achter de Alex Academy weet Jim Tehupuring als geen ander waar particuliere beleggers behoefte aan hebben als het gaat om beleggen en vermogensbeheer. Sinds 2014 is Jim actief als ondernemer en mede-eigenaar van vermogensbeheerder 1Vermogensbeheer. En oprichter van ProBeleggen.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.