Adfiz-website met ‘NL leert door’-aanbod Lindenhaeghe en Hoffelijk

1

Adfiz heeft het initiatief genomen om een website te lanceren met daarop het NL leert door-aanbod van Lindenhaeghe en Hoffelijk. Via deze – vanuit de overheid geïnitieerde – tijdelijke subsidieregeling wordt door inzet van scholing de instroom in onze sector vergroot en het al aanwezige kennisniveau vergroot.

De twee opleiders hebben als enige partijen binnen de branche subsidie toegekend gekregen waarmee zij de instroom en doorstroom van nieuw én gediplomeerd talent in de financiële sector kunnen vergroten, verklaart Enno Wiertsema, algemeen directeur van Adfiz, de keuze. Hoffelijk en Lindenhaeghe bieden via de subsidieregeling een verschillend aanbod scholingstrajecten aan.

Wiertsema: “Met dit nieuwe initiatief geven wij een vervolg aan de eerdere, succesvolle samenwerking tussen Adfiz en verschillende opleidingsinstituten op het gebied van subsidies. Door het aanbod van Hoffelijk en Lindenhaeghe te bundelen, kunnen wij een belangrijke bijdrage leveren aan de vakontwikkeling van de professionals in onze branche.”

Laat de subsidie niet liggen

Deelnemers kunnen via de NL leert door-subsidie gratis trainingen en opleidingen volgen in drie verschillende categorieën. Adfiz: “Ze kunnen per categorie één scholingstraject kiezen waarmee zij zich zowel kunnen laten omscholen voor een mooie toekomst in de financiële adviesbranche, als hun bestaande kennis als financieel professional verdiepen en verbreden door verschillende scholingstrajecten te volgen.”

Er wordt al veelvuldig gebruikgemaakt van deze mogelijkheid om gesubsidieerde scholingstrajecten te volgen, maar met dit initiatief hopen Adfiz, Lindenhaeghe en Hoffelijk te realiseren dat ook het resterende bedrag wordt geïnvesteerd in de branche in plaats van dat het terugvloeit naar de overheid.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.